Beställa mat online

Idag blir det allt vanligare att personer beställer hem mat via nätet. Istället för att stressa in i olika matbutiker och skriva inköpslistor kan du i lugn och ro beställa hem maten till dörren.

Läs Mer

Beställa mat online – 5 olika hemsidor

Det finns flera matbutiker som erbjuder hemkörning av matvaror men även fristående sidor som inte har fysiska butiker. Vi tipsar om de hemsidor vi tycker är bäst!

Mathem.se: Mathem är en av pionjärerna inom digital mathandel. 2006 startades sidan av Tomas Kull som fick idén under en stressig vardag. Mathem erbjuder tusentals produkter och du kan med bara några få klick få hem middagen direkt till dörren.

Mat.se: Mat.se är en matbutik på nätet som erbjuder matvaror av hög kvalité och bra priser. Mat.se har sina lager i Göteborg och Stockholm där de alltid fyller på med färska varor för dagen.

Matsmart: Matsmart grundades 2003 av tre killar som såg hur perfekt mat kastades helt i onödan. Matsmart vill sälja matvaror till bra priser som annars bara hade slängts bort. Handlar du från Matsmart har du chansen att bidra till en mer hållbar miljö.

Coop: Coop har även utöver sina fysiska butiker en digital matbutik där du kan klicka hem varor enkelt och snabbt. Det är samma sortiment som i butik till ett väldigt bra pris.

Linas matkasse: Linas matkasse erbjuder färdiga matkassar fyllda med råvaror till specifika recept. Perfekt för veckorna man inte har någon fantasi för matlagningen.

3 fördelar med att handla mat online

Det finns flera fördelar med att handla mat online. Har är de 3 främsta fördelarna:

1

Det går fort: Du slipper långa köer i butiken, springa mellan gångarna för att hitta rätt produkt och du slipper leta efter parkering. Handlar du maten online kan du i lugn och ro klicka hem alla råvaror på bara några minuter.

2

Du får alltid fräscha varor: Du behöver inte oroa dig över att alla tomater är dåliga eller för att flera personer pillat på äpplet du ska köpa. Produkterna håller alltid hög standard.

3

Du kan spara pengar: Matvaror online säljs ofta till ett väldigt förmånligt pris. Eftersom du även handlar hemifrån slipper du onödiga impulsköp som man ofta får när man går runt i en butik.